Golvslipning i Lund

Golvslipning i Lund

Golvtrender kommer och går men en sanning som består är att ett välskött trägolv alltid ser fantastiskt ut. Om ditt golv börjar se lite slitet ut kan det vara hög tid att låta slipa det för att ge golvet nytt liv.

Bör jag slipa golvet själv eller anlita proffs på golvslipning i Lund?

Det korta svaret på denna fråga är att du förvisso skulle kunna slipa ditt golv själv. Men det är dock inte utan en varning som vi ger detta svar. För även om det kan tyckas vara ganska enkelt att utföra golvslipning är risken stor att resultatet inte blir så bra om du själv gör jobbet. Av denna anledning rekommenderar starkt att du anlitar oss och säkerställer att arbetet blir fackmannamässigt utfört.

En anledning till detta är att golvslipmaskiner har ett rykte om sig att vara ganska svårhanterade. Därför är det långt ifrån enkelt för dig som hemmafixare att uppnå önskat resultat. En annan orsak att ha i åtanke är att slipningen behöver anpassas till de träslag som ditt golv är gjort av. I egenskap av fackmän vet vi precis vad som krävs för att få ditt trägolv att återfå sin lyster och glans!

Har dina trägolv förlorat sin lyster och sin forna glans? Då är det dags att du kontaktar oss!

Vi är professionella och erfarna golvslipare som återställer dina trägolv till sin ursprungliga skönhet. Vi har en passion för perfektion vilken har gett oss ett gott anseende i branschen för vårt hantverk. Våra golvslipare är dessutom noggranna och punktliga samt erbjuder en pålitlig tjänst. Du behöver inte längre förhala golvslipningen av olika anledningar – ring istället oss!

Därför bör du låta oss hjälpa dig med golvslipningen

  • Noggrannhet
  • Punktlighet och pålitlighet
  • Ökat värde på din bostad
  • Prisvärd uppgradering av bostaden

Noggrannhet

Vi tar stolthet i att erbjuda högkvalitativ och konkurrenskraftig golvslipning i Lund. Våra skickliga golvslipare kan förvandla ditt trägolvs utseende från gammalt och slitet till pånyttfött och strålande vackert. Genom att låta slipa dina golv kan du öka hemtrevligheten i din bostad och samtidigt ge värdet på bostaden en skjuts uppåt.

När vi slipar golv skyndar vi långsamt utan att ta några genvägar när det kommer till kvaliteten på vårt hantverk. Vi använder endast de bästa produkterna från pålitliga leverantörer. Detta säkerställer att ditt golv får en långvarig och hållbar ytbehandling. Vi slipar ditt trägolv till perfektion!

Punktlighet och pålitlighet

Återkommande kunder är en viktig del av vår verksamhet. Detta kommer du märka när du anlitar oss för golvslipning i Lund.

Våra trevliga golvslipare är såväl punktliga som pålitliga och utför arbetet på utsatt tid. Vi lägger stor vikt vid kundnöjdhet och betraktar alla våra kunder som ambassadörer för vårt varumärke.

Ökat värde på din bostad

Funderar du på att sälja din bostad inom kort eller kanske några år framåt i tiden? Genom att låta slipa ditt golv kan du öka värdet på bostaden. En välvårdad parkett eller ett annat trägolv som har tagits väl om hand bidrar till värdeökningen på flera sätt:

  • Ett vackert trägolv gör sig väldigt bra i fotografier
  • Det ger din bostad en iögonfallande snackis
  • Golvet ser inbjudande ut och får ditt hem att sticka ut på bostadsmarknaden

Prisvärd uppgradering av bostaden

Det behöver inte kosta en förmögenhet att låta slipa ett trägolv. När du tar hjälp av oss kan vi dessutom utföra arbetet på ett fåtal dagar. Därefter kan du själv och hela din familj njuta av den prisvärda uppgradering av bostaden som golvslipningen erbjuder. Ett vackert trägolv är trevligt för såväl vuxna som barn, husdjur och inte minst allergiker.

Kontakta oss för prisuppgift på golvslipning

När du tar in offerter på tjänster inom golvslipning i Lund bör du ha vissa saker i åtanke. Till exempel kan det vara en god idé att säkerställa att den behandling som du efterfrågar matchar ditt golv och dina önskemål. Jämför offerterna noggrant och glöm inte att efterfråga referenser från tidigare kunder.

Du bör inte heller stirra dig blind på kostnaden för arbetet. Det är långt ifrån säkert att offerten med det lägre priset är det bästa alternativet. Ofta lönar det sig att betala lite mer för högkvalitativ golvslipning utförd av erkänt skickliga golvslipare som ger dig bästa möjliga resultat.

Vill du få en offert på golvslipning i Lund? Vi förstår att det är viktigt för dig som kund att kunna göra en ordentlig prisuppskattning. Därför erbjuder vi såväl skriftliga offerter på plats som muntliga prisuppgifter över telefon. Vi kan vid intresse även ge dig prisuppgift på ett sprillans nytt parkettgolv.

Kontakta oss för att få prisuppgifter på våra tjänster och för att diskutera ditt behov!